top of page

BijLogopedie

Marije F. Muller

 

Norgerweg 154

9494 PD Yde

Julianalaan 78

9471 EC Zuidlaren

info@bijlogopedie.nl

06 22 098 136

KvKnummer: 62775693

AGB code: 5098512

 

Contact

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur.

 

Behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

Tijdens behandelingen wordt de telefoon niet opgenomen, spreek iets in of maak gebruik van mail of WhatsApp (niet beveiligd)

Waar

In Zuidlaren vinden de behandelingen plaats aan de Julianalaan, in het oude Zernike gebouw. Je kunt de ingang van OBS Schuilingsoord gebruiken.

In Yde staat de praktijkruimte aan de Norgerweg 154, het gebouwtje dat naast het huis staat is de praktijkruimte, de ingang zit aan de achterzijde.

Aan huis behandeling is ook mogelijk. Bij preverbale behandelingen (eet- en drinkproblemen bij baby's en jonge kinderen) of bij peuters met spraak-taalproblemen heeft dit de voorkeur.

Vergoedingen

Logopedie zit in het basispakket, dat betekent dat het wordt vergoed. Voor volwassenen wordt de vergoeding eerst van het eigen risico en de eigen bijdrage afgehaald.

 

In de meeste gevallen is verwijzing niet nodig, behalve voor CZ verzekerden onder de 18 jaar of voor preverbale logopedie.

Vraag voor de zekerheid uw zorgverzekeraar naar de eisen voor vergoeding.

Contactformulier

Telefonisch contact is veiliger voor het bespreken van privacygevoelige informatie, houdt daar rekening mee voor het verzenden van het contactformulier.

bottom of page