• Marije F. Muller

Weer aan de slag!

Vanaf 17 augustus 2020 zal de praktijk weer 'normaal' draaien. Alle afspraken vinden weer plaats aan de Havenstraat 6 in Zuidlaren.

Na een tijd lang veel via tele-logopedie te hebben gewerkt, ben ik blij dat ik de afgelopen tijd weer mensen kon zien en ontmoeten in de praktijk. Ook heb ik gemerkt dat tele-logopedie niet past binnen BijLogopedie. Via een scherm kan niet het contact worden gemaakt welke het voor mij belangrijk maakt om cliënten zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Daarom vanaf 17 augustus weer zo normaal mogelijk. Wel met de nodige aanpassingen in de praktijk en in de planning. De wachtruimte is verplaatst, de behandelkamer is iets veranderd (een grotere tafel, tapijttegels die aangeven tot waar cliënten mogen komen) en er zijn regels waar we ons aan moeten houden. Tussen de behandelingen door is er tijd gepland voor de schoonmaak, we geven elkaar geen hand meer en moeten de afspraak afzeggen als we ons niet fit voelen. De verzuimkosten zijn dan ook tot nader orde geschrapt.

Graag zie ik jullie weer, bij gezondheid, in de praktijk!