• Marije Muller

Corona


Op zondag 15 maart 2020 heeft het kabinet besloten om scholen en horeca te sluiten. Helaas, maar noodzakelijk. Ook BijLogopedie zal geen directe behandelingen geven in deze periode, in ieder geval tot 6 april 2020. Telefonisch en via e-mail ben ik bereikbaar en kan ik u voorzien van advies en tips over logopedische klachten. Huidige cliënten zal ik zoveel mogelijk proberen te helpen door oefeningen op te sturen of via (beeld)telefoon te begeleiden.

Bijzondere omstandigheden vragen om een bijzondere aanpak. Graag overleg ik met u over de beste individuele aanpak, maar de komende tijd doe ik dat graag telefonisch. Schroom dan ook niet om te bellen met 0622098136.


Recente blogposts

Alles weergeven

Tele-logopedie

Afgelopen weken heb ik pakketjes verstuurd en telefonische contact gehad met degenen die daarmee verder konden met logopedie. Vanaf maandag start ik met tele-logopedie, beeldbellen met cliënten, voor

© BijLogopedie, Marije F. Muller 06 22 098 136                           Zuidlaren                                     Bijgewerkt op 24 juli 2020