• Marije F. Muller

Start nieuw schooljaar


Mijn zomervakantie zit er alweer op en over anderhalve week start hier het nieuwe schooljaar. Voor BijLogopedie het eerste jaar op één locatie, want we zijn gestopt met de praktijk in Nieuw-Roden. Dit betekent meer ruimte voor afspraken in de praktijk in Zuidlaren en als pre-verbaal logopedist meer flexibiliteit voor de nodige huisbezoeken. Wel ga ik natuurlijk mijn cliënten in Nieuw-Roden missen!


Recente blogposts

Alles weergeven

Tele-logopedie

Afgelopen weken heb ik pakketjes verstuurd en telefonische contact gehad met degenen die daarmee verder konden met logopedie. Vanaf maandag start ik met tele-logopedie, beeldbellen met cliënten, voor

© BijLogopedie, Marije F. Muller 06 22 098 136                           Zuidlaren                                     Bijgewerkt op 24 juli 2020