• Marije F. Muller

Klaar voor de AVG!


Op 25 mei 2018 is een nieuwe wet ingegaan met betrekking op privacy, de AVG. BijLogopedie ging al zorgvuldig om met de gegevens van cliënten, daarin zal niet veel veranderen. Op deze website staat de volledige privacyverklaring onder het kopje Privacy. In het kort komt het neer op het volgende:

Uw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de logopedische behandeling en niet gedeeld met derden, tenzij hiervoor door de cliënt (of ouders) schriftelijk toestemming is gegeven.

BijLogopedie werkt met een administratiesysteem op de PC, niet online. Met de uitgevers van het administratiesysteem is een verwerkersovereenkomst afgesloten, ook zij zullen uw privacy in acht nemen. Met het bedrijf wat het KlantErvaringsOnderzoek uitvoert voor de zorgverzekeraars is tevens een verwerkersovereenkomst afgesloten.

Kortom, BijLogopedie neemt uw privacy serieus!

Graag wil ik u erop wijzen dat het versturen van privacygevoelige informatie via WhatsApp en via de mail niet beschermd is. Alle belangrijke informatie zal u, zoals u al gewend was, schriftelijk ontvangen of wordt telefonisch of in de behandelruimte besproken.