top of page
  • Marije F. Muller

Scholing voor pedagogisch medewerkers


In juni zal er weer een scholing worden gegeven voor pedagogisch medewerkers met als onderwerp:

  • Eet- en drinkontwikkeling en spraak-taalontwikkeling van baby's en jonge kinderen

Het betreft een korte scholing van ongeveer een uur, waarin werkbare informatie wordt gegeven om de normale ontwikkeling van een kind te kunnen onderscheiden van een afwijkende ontwikkeling. Het doel van de scholing is om beter te kunnen signaleren en ouders onderbouwd te kunnen informeren.

Heb je interesse in de scholing, neem dan contact op: info@bijlogopedie.nl of bel 06 22 098 136.


Recente blogposts

Alles weergeven

Infantiele slik: zuigend drinken

Baby’s drinken uit de borst of uit de fles. Daarbij moeten ze zuigen om te kunnen drinken en in de loop van het leven leren ze drinken als een ‘volwassene’. Die leeftijd lijkt steeds verder op te schu

bottom of page