• Marije F. Muller

Telefonisch spreekuur


Iedere maandag van 9.00 uur tot 10.00 uur heeft BijLogopedie telefonisch spreekuur op het telefoonnummer: 06 22 098 136. Zijn er vragen over de behandeling, wil je een afspraak maken of heb je vragen over logopedie dan kan je bellen. Het telefonisch spreekuur is een kostenloze service van BijLogopedie. Buiten de tijden van het telefonisch spreekuur probeer ik ook bereikbaar te zijn, tijdens behandelingen is het niet altijd mogelijk om je direct te woord te staan. Spreek dan iets in op de voicemail, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.


Recente blogposts

Alles weergeven

Tele-logopedie

Afgelopen weken heb ik pakketjes verstuurd en telefonische contact gehad met degenen die daarmee verder konden met logopedie. Vanaf maandag start ik met tele-logopedie, beeldbellen met cliënten, voor

© BijLogopedie, Marije F. Muller 06 22 098 136                           Zuidlaren                                     Bijgewerkt op 24 juli 2020